Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 035-6560675
  • info@herdink.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Er zijn in Nederland veel WOZ-bezwaarbureaus actief die u hun gratis diensten aanbieden om bezwaar te maken tegen een te hoge WOZ-waardering van uw woning. Maar hoe weet u nu of bezwaarmaken ook zinvol is? Om deze vraag te beantwoorden heeft Herdink Assurantiën voor huiseigenaren de WOZ-scanner ontwikkeld?
 
Maak geen onnodig bezwaar
Door gebruik te maken van onze WOZ-scanner weet u snel of bezwaar maken zinvol is. Indien uit de scan blijkt dat bezwaarmaken zinvol is, dan kunt u direct doorklikken naar ons WOZ-bezwaarloket. In dit loket vult u de gegevens uit uw aanslagbiljet in, waarna het bezwaarschrift voor u wordt opgemaakt en ingediend bij uw gemeente. 
 
De kosten van bezwaar worden vergoed door uw gemeente
Indien u besluit om gebruik te maken van onze service, dan worden de kosten hiervan vergoed door uw gemeente. Indien het bezwaar niet succesvol is, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Door deze regeling is bezwaar maken voor u als woningeigenaar dus geheel gratis! 

 

Klik hier om de WOZ-scanner te starten. De scanner is uniek in Nederland en een ideaal hulpmiddel om te beoordelen of bezwaar maken zinvol is.

 

Gevolgen hoge WOZ-waarde = meer belasting betalen

  • Onroerendezaakbelasting (OZB)
  • Waterschapsbelasting
  • Vermogensbelasting
  • Inkomstenbelasting

 

Meer informatie over onze WOZ-bezwaarservice vindt u op onze info pagina.

Let op! Indien u bezwaar wilt maken, dan dient dit binnen 6 weken na datum waarop u uw WOZ-beschikking heeft ontvangen.