Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 035-6560675
  • info@herdink.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Verlaag uw WOZ-Waarde

Huiseigenaren ontvangen jaarlijks ergens tussen 1 februari en 15 april het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking. De WOZ-waarde stelt de gemeente zelf vast op basis van standaard modellen. Omdat een gemeente niet alle woningen apart kan beoordelen ontstaan er vaak fouten in de waardering. Wanneer de WOZ-waarde van uw woning te hoog wordt aangeslagen, dan betaalt u onnodig te veel belasting.

 

Gratis service

Onze partner Bezwaarmaker.nl staat huiseigenaren 'gratis' bij om bezwaar te maken tegen een te hoge WOZ-waardering. De kosten van het bezwaar worden immers uitbetaald door de gemeente, waarmee de huiseigenaar de factuur van Bezwaarmaker.nl kan voldoen. Indien het bezwaar niet succesvol is, dan brengt Bezwaarmaker.nl ook geen kosten in rekening.  

 

Bent u het niet eens met de vermelde waarde van uw woning? 

Dan dient u binnen zes weken na dagtekening van het aanslagbiljet bezwaar in te dienen. Wij helpen u graag hierbij. Maak hiervoor gebruik van onze bezwaarservice en klik op WOZ-bezwaarloket. Hier vult u de standaardgegevens uit uw aanslagbiljet in.

Na ontvangst van uw gegevens stelt onze partner 'Bezwaarmaker.nl' het bezwaarschrift op en dient deze in bij uw gemeente. Profiteer daarom vandaag nog van onze service, want wanneer uw bezwaar wordt aangenomen dan bespaart u niet alleen dit jaar, maar ook de komende jaren op uw WOZ-aanslag.

 

Succesfactor

Meer dan 20% van de ingediende bezwaarschriften worden landelijk toegekend. Bezwaar maken heeft dus zin.

Gevolgen hoge WOZ-waarde = meer belasting betalen

  • Onroerendezaakbelasting (OZB)
  • Waterschapsbelasting
  • Vermogensbelasting
  • Inkomstenbelasting

 *** Wilt u eerst de huidige WOZ-waarde van uw woning controleren? Klik dan op Mijn WOZ-waarde.  De getoonde WOZ-waarden zijn de formeel door de desbetreffende gemeente vastgestelde WOZ-waarden.

 

Heel veel succes met het indienen van uw bezwaar!

 

 

Video WOZ-bezwaarloket