Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 035-6560675
  • info@herdink.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Verlaag uw WOZ-Waarde 

Huiseigenaren ontvangen jaarlijks tussen 1 februari en 15 april het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking. De WOZ-waarde stelt de gemeente zelf vast op basis van standaard modellen. Omdat een gemeente niet alle woningen apart kan beoordelen ontstaan ​​er vaak fouten in de waardering. Wanneer de WOZ-waarde van uw woning te hoog wordt aangeslagen, dan betaald u onnodig te veel belasting.

 

Gratis dienst

Onze partner Bezwaarmaker.nl staat huiseigenaren 'gratis' bij om bezwaar te maken tegen een te hoge WOZ-waardering. De kosten van het bezwaar worden immers uitbetaald door de gemeente, waarmee de huiseigenaar de factuur van Bezwaarmaker.nl kan voldoen. Als het bezwaar niet succesvol is, brengt Bezwaarmaker.nl ook geen kosten in rekening. 

 

Bent u het niet eens met de vastgestelde waarde van uw woning? 

Dan dient u binnen zes weken na dagtekening van het aanslagbiljet bezwaar in te dienen. Wij helpen u graag hierbij. Maak hiervoor gebruik van ons WOZ-bezwaarloket. Hier vult u de standaardgegevens van uw aanslagbiljet in.

Na ontvangst van uw gegevens stelt onze partner 'Bezwaarmaker.nl' het bezwaarschrift op en dient dit in bij uw gemeente. Profiteer daarom vandaag nog van onze service, want wanneer uw bezwaar wordt overgenomen dan bespaart u niet alleen dit jaar, maar ook de komende jaren op de OZB-belasting.

 

Gevolgen hoge WOZ-waarde = meer belasting betalen

  • Onroerendezaakbelasting (OZB)
  • Waterschapsbelasting
  • Vermogensbelasting
  • Inkomstenbelasting

 

*** Wilt u eerst de huidige WOZ-waarde van uw woning controleren? Klik dan hierDe getoonde WOZ-waarden zijn de formeel door de gemeente vastgestelde WOZ-waarden.

 

Heel veel succes met het indienen van uw bezwaar!

 

Video WOZ-bezwaarloket